13 Ocak 2014 Pazartesi

Şarap Bardaklarınızı Nasıl Daha Şık Hale Getirebilirsiniz?



Şarap bardakları genelde şık davetlerde kendileri bile hoş bir dekorasyon yaratmaktadır. Ancak, şık bir davet veriyorsunuz ve herkesin kullandığı sade şekilde bardaklarınızı kullanmak istemezsiniz sanırım. Siz de benimle aynı fikirdeyseniz şarap bardaklarınızı misafirlerinize sunmadan önce kendi kişisel tasarımınızı yaparak davetinize imzanızı atmaya ne dersiniz? Şarap bardaklarınızı daha çekici ve güzel yapmanın birçok yolu bulunuyor. Şarap bardaklarını süsleme


Talimatlar

1. Öncelikle partinizin temasına uygun renklerde renkli şeritler seçin. Örneğin, yılbaşı partisi için bardak süsleyecekseniz kırmızı, altın rengi, gümüş rengi, beyaz ve gri renkli şeritler kullanabilirsiniz.

2. Renkli şeritlerl 10-inç uzunluğunda parçalara ayırın. Her renk şeridin uzunluğu aynı olmasa da bu uzunluk size tahmini bir boyut kazandıracaktır.

3. Daha sonra iki renk şeridi birbiriyle çift haline getirin. Ancak, her şarap bardağı için aynı renk çiftini kullanmayın.

4. Çift haline getirdiğiniz şeritleri şarap bardağının etrafında bir kurdele olacak şekilde bağlayın. Kurdelenin çok bol olmamasına özen gösterin. Ayrıca kurdelenin daha sağlam olması için yapıştırıcıyla da sabitleyebilirsiniz.

5. Yaptığınız kurdele ve kuyruğunda bulunan şeritleri kristal boncuklarla süsleyip bardaklarınızın şıklığına ayrı bir şıklık ve pırıltı ekleyin. 

0 yorum :

Yorum Gönder

Sosyal Medyada Paylas

Ara