22 Şubat 2014 Cumartesi

Eğlenceli Kapalı Alan Parti Oyunları Nelerdir? 


Eğlenceli bir ev partisi vermek mi istiyorsunuz? Kapalı alanda oynanan oyunlar partinizi kesinlikle canlandıracak ve iyi bir fikir olacaktır. Eğer çocuğunuzun doğum günü, sizin evlilik yıldönümünüz ya da diğer başka amaçlarla parti düzenlemek isterseniz, parti atmosferini canlandırmak için kapalı alan parti oyunları en güzel yollardan birisidir. Sözü edilen oyunlar çok güneşli havalarda, dondurucu soğuklarda ya da sıkıcı yağmurlu günlerde yani kısaca dış mekân oyunlarının oynanmasının imkânsız olduğu durumlarda en iyi eğlence yöntemlerindendir.


Kapalı Alan Parti Oyunu Fikirleri

Herkesin aklına hemen geliveren birçok kapalı alan parti oyunu bulunmaktadır. İşte size fikir vermesi için birkaç oyun. Okuyun ve sizin partiniz için hangisinin uygun olacağına karar verin.


Müzikal Sandalye


Müzikal sandalye çocuklarda olduğu kadar yetişkinlerin de oynadığı oldukça popüler parti oyunlarından biridir. Bu oyunda oyuncu sayısından bir eksik sandalye kullanılır. Oyuncular yuvarlak olacak şekilde yerleştirilmiş sandalyelerin etrafında müzik eşliğinde dans ederek dönerler. Müzik kesildiğinde herkes en yakın olduğu sandalyeye oturmaya çalışır. Ayakta kalan elenir. Bu şekilde sandalyelerden bir tane kalana kadar devam edilir. En son sandalyeye oturmayı başaran kişi oyunu kazanır.

Soru Sorma Oyunu


Soru sorma oyunu her yaştan insanın oynayabileceği ilginç oyunlardandır. Misafirler iki ayrı takım oluşturur. Her soruyu cevaplamak için 30 sn veya 1 dk verilir. En fazla doğru cevabı veren takım ise birinci olur.

Sessiz Sinema Oyunu


Öncelikle yine misafirler iki takıma ayrılır. Bir takımın lideri diğer takımdan oyuncuya sessizce kimse duymayacak şekilde film ismi söyler. Oyuncu da takımına o filmi sessiz olarak hareketleriyle anlatır ve tahmin etmesine çalışır. En çok tahmin yapan takım oyunu kazanır.

Hula Hoop Oyunu


Bu oyun da yine hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından oynanabilen bir oyundur. Hula Hoop çemberi kalçada düşürülmeden döndürülmeye çalışılır. En uzun süre döndüren oyunun galibi olur. 

1 yorum :

Sosyal Medyada Paylas

Ara