27 Mayıs 2014 Salı

27 mayıs salı günü Star TV’ nin düzenlemiş olduğu Elidor Miss Turkey 2014 yarışmasında 1. olan güzel tacını aldı. Birbirinden güzel showlarla düzenlenen Miss Turkey Final gecesinde Ajda Pekkan ve Murat Dalgılıçşarkılarıyla geceye eşlik etti. Yarışmanın sunuculuğunu Kadir Doğulu ve Yasemin Allen yaptı. Finale kalan 22 yarışmacı içinden seçilen Miss Turkey 1.si Amine Gülşe oldu.  Amine Gülşe’nin biyografisi. Amine Gülşe’nin yaşı, boyu, Amine Gülşe nereli?
Amine Gülşe KimdirAmine Gülşe Yaşı Kaç? Amine Gülşe Boy Kilo
Miss Turkey 2014 yarışmasının birincisi olduğundan beri gözler Amine Gülşe’nin kim olduğuna çevrilmiş durumda. Yarışmanın kazananının belirlemesinden sonra az bir vakit geçmesine rağmen hemen sizler için Amine Gülşe’nin kim olduğunu sizler için araştırdık. Miss Turkey 2014 güzeli Amine Gülşe 21 yaşında 1.78 boyunda ve İsveç doğumludur. Yarışmaya ise İzmir’den yani İzmir’i temsilen katılmıştır.
amine gülse resimleri Elidor Miss Turkey 2014 1.si Kim Kazandı
2014 Elidor Miss Turkey’de 4 numaralı yarışmacı olarak yarışan ve birincilik anlamında ipi göğüsleyen Amine, International High School Of The Gothenburg Region’da hala eğitimine devam etmektedir. Elidor Miss Turkey 2014 birincisi yani Türkiye’nin en güzel kızı Amine Gülşe’nin önünde ise Türkiye’yi Miss World güzellik yarışmasında temsil etmek gibi önemli bir görev bulunuyor.
elidor miss turkey yarışmacılari Elidor Miss Turkey 2014 1.si Kim Kazandı

0 yorum :

Yorum Gönder

Sosyal Medyada Paylas

Ara