4 Mayıs 2014 Pazar

Oda Spreyi Nasıl Seçilir?


Tıpkı insanlarda güzel bir kokunun, dikkat çektiği, temizlik hissi uyandırdığı gibi, mekanlarda da güzel bir koku dikkat çeker ve temizlik hissi uyandırır. Parfümlerin insan hayatında önemli bir yeri olduğu gibi, oda spreyi de insan hayatında önemli bir yere sahiptir. Bu sektör geç zamanlarda ortaya çıkmış, ancak oldukça hızlı gelişmiş bir sektördür. Ve hala gelişimine devam etmektedir.

Piyasada çok sayıda oda spreyi seçenekleri bulunmaktadır. Seçeneğin çok olmasından dolayı, koku seçimi oldukça zordur. Birbirinden çok farklı kokuların mevcut olması gibi, birbirine çok benzer kokular da mevcuttur. Doğru kokunun seçimi, seçeneğin çokluğundan kaynaklı biraz da deneme yanılma yöntemi ile olabilecektir.

Oda spreyi seçerken etkin olabilecek hususlardan diğerleri ise, kokunun odaya sıkılma mekanizmasıdır. Bazı kokular püskürtmeli şişe içerisinde piyasaya sürülür ve bu kokular manuel olarak odaya sıkılır. Bazı kokular ise küçük hazneler şeklinde piyasaya sürülür. Bu kokuların özel bir cihazları vardır. Bu cihazlar içerisine kokular takılır, cihazlar püskürtme işlemini otomatik gerçekleştirirler. Bu cihazların püskürtme işlemlerini gerçekleştirebilecekleri belirli zaman aralıkları vardır. Cihazı isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.
İsterseniz evinizde kendi parfümünüzüde yapabilirsiniz. Bunun için parfüm nasıl yapılır konumuza göz atmanızı tavsiye ederiz.

0 yorum :

Yorum Gönder

Sosyal Medyada Paylas

Ara