7 Nisan 2014 Pazartesi

2014 İlkbahar Yaz Modası

Havaların ısınmasıyla birlikte gelecek sezonun modasına ait koleksiyonlar ünlü modacılar tarafından tasarlanıp defilelerle moda severlere sunulmaya çoktan başlandı. Yapılan etkinlikler sayesinde 2014 yaz modası ilk örneklerini de böylece göstermiş oldu. İlk olarak sezonun moda renklerinden bahsetmek gerekirse, hem aksesuarda hem de kıyafette gümüşün parlak ve çekici hâkimiyeti bu ilkbahar-yaz sezonunda kendini fazlasıyla hissettirecek. Diğer yandan, kış sezonunda moda olan pileler yine yazın da uçuş uçuş dantellerle birleşerek feminen bir hava yaratacak.

Moda konusunda hal böyle olunca, diğer konular da önem taşımaya başlamıştır. Eğer siz de moda ve güzellik, astroloji, sağlıklı yaşam, dekorasyon, diyet, yemek tarifleri, sağlıklı yaşam ve anne-bebek konularında tavsiyeler ve doğru bilgi kaynağına ulaşabileceğiniz bir kadın sitesi arıyorsanız 'Kadınlar Arasında' tam size göre bir site. Sadece sayılan konularda sizi bilgilendirmek ve eğlendirmekle kalmayacak olan site eğlence, magazin ve haber konusunda da yayınlar yaparak tüm kadınsal ihtiyaçlarınızı sağlamaktadır.

Geçen yaz oldukça revaçta olan göbeği açıkta bırakan Crop top üstler, Paris Moda Haftasındaki tanıtımlarına bakılırsa bu sezon da yine oldukça moda olacak. Üst giyimde öne çıkan favori parçalardan bir diğeri ise dar kotlarla kombinliyeceğiniz bol kesimli boyfriend gömlekler. Gerek üst giyimde gerekse de alt giyimle canlı cıvıl cıvıl renkleri göreceğimiz ilkbahar/yaz sezonunda çiçek desenleri de ilgi görecek. Spor giyimden hoşlananlar bu sezon unutulmayarak spor şıklığın yakalanabileceği birçok tasarım piyasada yerini almış durumda. Sezonun en ilgi çekici aksesuarı ise şüphesiz elbise, çanta ve aklınıza gelebilecek her türlü tasarımda kullanılan püsküller olacak.

0 yorum :

Yorum Gönder

Sosyal Medyada Paylas

Ara