22 Ağustos 2015 Cumartesi

Banyo Dekore Ederken Nasıl Daha Kullanışlı Hale Getirilir?

Banyolar her ne kadar çok vakit geçirilmeyen alanlarından biri olsa da sık kullanılan alanlar olmalarından dolayı oldukça önemli bölümlerindendir. Bu nedenle banyoların kullanışlı olması ve düzgün dekore edilmesi gerekmektedir. Özellikle küçük banyolar bazı dekorasyon ipuçlarına uyularak daha kullanışlı ve daha büyük görünür hale getirilebilmektedir. Banyo dekore ederken nasıl daha kullanışlı hale getirilir ipuçlarını sizlerle paylaşıyoruz. 

kucuk-banyolari-daha-kullanisli-hale-getirme

Öncelikle banyonuzda yerden tasarruf etmek için duvara gömülen rezarvuar ve depolama sistemlerini kullanabilirsiniz. Bu şekilde banyonuzda dolaplar ve tuvalet sistemleri alanı daraltmayacaktır. 

Duşakabin ya da perde seçiminiz de banyonuzun kullanışlılığını belirleyen önemli bir faktördür. Küçük banyonuzu daha ferah ve daha büyük göstermeniz için cam duşakabin ve açık renk banyo perdesi kullanmanızı tavsiye ederiz. 

genis-banyolari-kullanisli-hale-getirmek

Diğer yandan ev dekorasyon tüyolarıyla sadece küçük banyoları değil büyük banyoları da daha kullanışlı hale getirmeniz mümkündür. Küçük banyoların aksine büyük banyolar için daha büyük aksesuarlar seçerek, rezarvuar ve dolap sistemlerini duvara gömme yerine daha büyük alana yayılanlarını seçerek kullanışlı hale getirebilirsiniz. 

0 yorum :

Yorum Gönder

Sosyal Medyada Paylas

Ara